Quick Step vinylvloeren

Bent u op zoek naar een vloer die tegen een stootje kan en tegelijk ook elegantie uitstraalt? Quick-Step vinylvloeren combineren duurzaamheid en praktische aspecten met tijdloze schoonheid. Vind de Quick-Step vinylvloer die bij u past.

Krasbestendig en slijtvast

Net zoals de meeste vinylvloeren blinken Quick-Step vinylvloeren uit in onderhoudsvriendelijkheid. Een vinylvloer van Quick-Step is dan ook bij uitstek een gezinsvriendelijke vloer. Krassen, vlekken, rommel of stof? Quick-Step vinylvloeren zijn niet alleen sterk, maar ook krasbestendig en slijtvast. Ook tegen vocht zijn Quick-Step vinylvloeren bestand. Ze zijn 100% waterbestendig, waardoor schoonmaken gemakkelijker is dan ooit.

 

Geïntegreerde ondervloer

Met een geïntegreerde ondervloer legt u uw Quick-Step vinylvloer sneller en eenvoudiger dan ooit. Omdat de ondervloer aan de vloer bevestigd is, is een extra ondervloer niet nodig. Het resultaat is een hoogperformante vloer, bestand tegen de impact van het dagelijkse leven. Doordat de ondervloer bij de meeste Quick-Step vinylvloeren geïntegreerd is, is de volledige vloer meestal 5 à 6 cm hoog. Bij Quick-Step vinylvloeren zonder geïntegreerde ondervloer is de dikte meestal 4 cm.

 

Hoeveel kost Quick-Step?

De totale kostprijs van een Quick-Step vinylvloer hangt van verschillende factoren af. Denk maar aan de afwerking en de al dan niet geïntegreerde ondervloer. Reken op een budget van 35 à 60 euro per vierkante meter.

 

Ontdek ons assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende vinylvloeren van Quick-Step. Zo is er de Quick-Step Alpha Vinyl met geavanceerd waterdicht kliksysteem en waterafstotende technologie. Het resultaat is een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen.

Verder is de kern ultrasterk en de toplaag kras- en vlekbestendig. Vallende voorwerpen, vlekken of krassen? Geen enkel probleem. Ook Alpha Vinyl is te verkrijgen met geïntegreerde ondervloer voor snelle en eenvoudige plaatsing en maximale geluidsisolatie.

Ons assortiment Vinyl