Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Marc en Patricia

Parket & Laminaat Forum zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van diverse soorten parket, laminaat en vinyl.
Marc & Patricia de gepassioneerde zaakvoerders nodigen u graag uit in hun winkel om al uw parket, vinyl & laminaatvragen te beantwoorden.

Wat bieden wij aan?

Parket Forum

Hier kan je kiezen tussen diverse parketmerken. Cabbani, Di Lorenzo, Par-ky, Lamett en Holz Bois, zijn slechts enkele van onze topmerken.

Europese en Franse eik, of andere houtsoorten: je hebt maar te zeggen welke boom je op je vloer wilt. Maar wees gerust hier wordt niet aan roofbouw gedaan want alle houtsoorten hebben een FSC label. Dat betekent dat voor iedere boom, die geveld wordt, er een andere in de plaats komt.

Oliën, vernissen, Visgraat, Hongaarse Punt, planken of ... wat dacht je van een authentieke kasteelvloer in je huis?

Het mooiste is dat je houten vloer ter plekke wordt geplaatst en behandeld, maar ben je een handige harry, dan kan je ook op eigen houtje je parket leggen. Onze kant-en-klare parketten zijn reeds afgewerkt in de fabriek.

Kies je niet voor parket, maar wil je toch een hout - look? Opteer dan voor laminaat of vinyl, de hedendaagse kunststofvloer – bijna niet te onderscheiden van écht hout. Bijna echt, maar net niet!

U ziet het redenen genoeg om vrijblijvend een bezoek te brengen aan onze nieuwe showroom!

Laminaat Forum

Hier stellen wij dé topper van Belgische makelij voor: Quick-Step laminaat.

Een absoluut succes zijn nu ook de click vinylvloeren, die tal van voordelen bieden. Laminaat Forum verdeelt o.a. vinylvloeren van , Quick Step en Lamett.

Ben je een handige Harry en doe-het-zelver kan je ook online bestellen in onze online webshop:

www.parketdepot.be

 

Ons professioneel advies & vakkundig geschoolde plaatsers staan steeds garant voor een fantastisch eind resultaat.

Onze kwaliteitsgarantie?

Parket & Laminaat Forum werken uitsluitend met professionele plaatsers en topproducten. Daarom garanderen wij een 100% eindresultaat. Onze meer dan 20.000 tevreden klanten zullen dit zeker bevestigen.


Parket & Laminaat Forum  - Conservenweg 6D  -  2940 Stabroek
Tel: +32 (0)3 644 40 02 - Gsm Patricia: +32 (0)477 76 07 35 - Gsm Marc: +32 (0)475 44 86 60 - E-mail: info@parketforum.be