Quick-Step Laminaat

Waarom voor Quick Step kiezen?

DESIGN TO PASSION

Quick-Step staat synoniem voor duurzaamheid en blijvende schoonheid. Het uitgebreide pallet aan designs tovert uw interieur om tot een echte thuis.

Van je huis een thuis maken, is wat Quick-Step drijft en realiseert dit met de mooiste decors met een natuurlijke variatie.

Quick-Step heeft de passie om de prachtigste vloeren te creëren en de unieke technologie om ze te creëren.

TOPKWALITEIT

Quick-Step is altijd technisch sterk en kwaliteitsbewust geweest. Een van a tot z in huis gecontroleerde productie, onderzoek naar steeds nieuwere en betere technieken en het gebruik van de meest duurzame grondstoffen. Dat is Quick-Step. Een vloer met een onberispelijke reputatie. Een vloer waarvan je jarenlang geniet.

Quick-Step legt zichzelf kwaliteitseisen op - van grondstof tot afgewerkt product - die hoger liggen dan de geldende EN en ISO-normen.

De productie van Quick-Step wordt minutieus gecontroleerd met de laatste technieken. De sterke Uniclic tand-groef verbinding die de permanente voorspanning garandeert, de trekbestendige en watervast verlijmde basisplaat, de resistente toplaag. Al die uitgekiende technische kenmerken worden nauwkeurig gemeten en getest. Permanente kwaliteitscontrole over de hele lijn maakt Quick-Step een van de betrouwbaarste vloerbekledingen ter wereld.

GARANTIE

Strenge testen en controles garanderen de kwaliteit van Quick-Step laminaat. Quick-Step geeft dan ook zonder probleem 25 jaar garantie op slijtvastheid en een levenslange garantie op het Uniclic systeem. De enige voorwaarde: het gebruik van Quick-Step plaatsingsaccessoires en onderhoudsproducten. Ze zijn gemaakt om je laminaat in perfecte staat te houden.

MAKKELIJK EN SNEL TE PLAATSEN

Een perfecte vloer leggen is nog nooit zo makkelijk geweest.
Een mooie vloer is pas echt mooi als hij ook perfect geplaatst is. En daar zorgt Uniclic voor, het onovertroffen en technisch superieure systeem van Quick-Step. Je plaatst je vloer in een "clic", zonder lijm. Makkelijk en snel.

PERFECTE AFWERKING

Quick-Step heeft voor elke vloer de passende afwerking. Van profielen tot plinten.

Trouwens, voor om het even welk hout- of steendesign biedt Quick-Step afwerkingsaccessoires in hetzelfde design en in dezelfde kleur. Ze kunnen tegen een stootje, zijn krasvrij en heel eenvoudig te plaatsen. De onderkant van elke plint is waterdicht zodat ze geen vocht opnemen.

PEFC-boscertificatie

Met Quick-Step haalt u een milieuvriendelijke vloer in huis.

 1. Tot 10 x krabestendiger

  De scratch guard technology is het ultieme resultaat van jarenlang onderzoek en investeren op het vlak van duurzaamheid.
  De voordelen zijn meteen duidelijk: de toplaag van je vloer wordt extra beschermd, zodat je nog langer kan genieten van een mooie, natuurlijk ogende vloer.

  Op Quick-Step vloeren kan dan ook volop geleefd worden. Ravottende kinderen, huisdieren en feestjes: je vloer moet heel wat actie ondergaan. Krassen kunnen lelijke sporen achterlaten op een gewone vloer. Niet zo op een Quick-Step vloer. Die blijft weken, maanden en jarenlang even mooi en intens als die eerste dag. Dat is de ongeëvenaarde Quick-Step kwaliteit die je verwachten mag, elke keer weer. Genieten noemen we dat, eindeloos genieten zonder zorgen.

 2. Uniclic & Unilink: makkelijk en oersterk

  Met het revolutionaire Uniclic & Unilink systeem klikken de planken makkelijk in elkaar. Doordat ze uitgefreesd zijn in de kernplaat zelf, zorgen deze kliksystemen voor een buiten gewone treksterkte.

 3. Bruikbaar op vloerverwarming mits de juiste ondervloer keuze

 4. Design met de natuur als inspiratiebron

  Design is even belangrijk als kwaliteit. Enkel de beste designs worden geselcteerd voor Quick-Step. Let op de natuurlijke oppervlakte structuren!

 5. Bestendig tegen sigarettengloed

  De Quick-Step planken zijn bijzonder moeilijk ontvlambaar, zelfs een sigaret die even op de vloer blijft liggen, laat geen sporen na.

 6. Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

  Door het gesloten oppervlak van het laminaat, kan er zich geen vuil nestelen. Reinigen is dan ook heel eenvoudig.

 7. Licht- en zonbestendig

  Een Quick-Step vloer is lichtbestendig: dat wil zeggen dat hij niet verkleurt, ook niet als hij veel aan (zon)licht blootgesteld wordt. en dat kan je van niet veel vloeren zeggen.

 8. Slag en stootbestendig

  Het hart van de Quick-Step laminaat is een HDF plaat van topkwaliteit. Deze wordt in eigen huis gemaakt en is beter dan de geldende EN- en ISO normen. Deze harde kern in combinatie met de resistente toplaag beschermt je vloer op zijn best tegen vallende voorwerpen, schoenen met stiletto hakken, etc.

 9. Vochtbestendig

  De watervast verlijmde basisplaat en treksterkte van de het Uniclic clicksysteem bieden een uitstekende bescherming tegen oppervlakkig vocht, wees dus niet bang voor ongelukjes met gemorste drankjes.

  Dankzij hun innovatieve, waterafstotende ‘HydroSeal’ coating tot in de groeven, zijn de nieuwste laminaatvloeren van Quick-Step de eerste echte waterbestendige laminaatvloeren ter wereld. Van nu af aan gaan design en duurzaamheid van je vloer perfect hand in hand. Vaarwel vochtproblemen!

 10. Massief geluid

  Quick-Step is een streling voor oog en oor. De harde kernplaat is geoptimaliseerd voor het gebruik in de Quick-Step vloeren en geeft in combinatie met de gepaste ondervloer een massief, aangenaam geluid.

 11. Antistatisch

  Elke Quick-Step vloer heeft een unieke blijvende antistatische behandeling ondergaan. Storende elektrostatische ontladingen behoren hiermee tot het verleden. Hierdoor is de vloer ook zeer geschikt voor kantoren, winkels, ...

Kijk hier voor de het volledige gamma van Quick-Step vloeren op onze webshop:


KOOP ONLINE
 
PARTNER WEBSHOP

Ons assortiment Laminaat